| Wij Zijn Wij

Advant Facility Services is gevestigd in Helmond en actief in het hele land. Onze firma is werkzaam in de branche die gespecialiseerde reiniging van gebouwen behoeft. Onze jarenlange ervaring met industriële reiniging maakt van ons de ideale partner voor alle bedrijven die onderhevig zijn aan strenge hygiëne-eisen.

De voedselindustrie is gehouden aan strenge HACCP-regels, onze medewerkers zijn allen opgeleid om deze regels nauw na te leven. Ook bedrijven in de farmaceutische industrie kunnen rekenen op professionele reiniging van hun faciliteiten.

Omdat wij weten dat gemotiveerde medewerkers het beste werk leveren, besteedt Advant Facility Services veel aandacht aan een goed personeelsbeleid. Wij vragen van onze medewerkers volle inzet, een goede persoonlijke verzorging en uiteraard optimale hygiëne. De lijnen tussen de werkleiding en het uitvoerend personeel zijn kort, er is zeer frequent contact. Op die manier zijn wij ook in staat een nauwe band met u, onze opdrachtgever, te onderhouden.

Mogen we ook met u de mogelijkheden komen bespreken?

Wij horen graag van u!

Deel, print of mail deze pagina....Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email